Nettsidekart

Meld deg på vårt nyhetsbrev - klikk her

Din e-postadresse:

Produktsortiment for MAN

Kategoribanner Scania

Trond Horg Ellingsen AS har siden midten av 80-tallet drevet med salg av slitedeler og byttekomponenter til tunge kjøretøy. Ettermarkedsdeler til MAN er et av våre områder.

Vi kan i dag tilby et godt produktspekter til MAN, både lastebil og buss.

I hovedsak dekker vi MAN TGX-serie, TGA-serie, F2000, L2000, TGS-serie, TGM-serie og TGL-serie, vi tilbyr også deler til buss for MAN Lion's City og Regio serie.

Vårt styrke ligger i deler til kjøretøy eldre enn 3 år.

Bestilling av varer, pris og produktforespørsler:

For bestilling av varer, pris og produktforespørsler, vennligst kontakt vårt ordrekontor på telefon: 69 36 40 00. Vårt ordrekontor er bemannet mandag - fredag, 08.00 - 1600. Eventuelt kan vårt kontaktskjema benyttes.

Se mer informasjon under, eller benytt vår: online delekatalog


Vårt sortiment av chassisdeler til MAN:

 • Aksel:
  Vi har deler til både foraksel, bakaksel og boggie til alle våre merker. Sortimentet dekker i hovedsak kingbolter, kulelager, nav og tetninger.
 • Bremser:
  Vi leverer bremsekomponenter til både trommelbrems og skivebrems, samt ABS. Sortimentet dekker bremsebelegg, bremsetrommel, reparasjonskit, fjærer, NOK-aksel, bremsehevarm og luftsylinder/ bremseklokke for trommelbrems. Bremseskiver, bremseklosser, kalippere og reparasjonskit, samt luftsylinder/ bremseklokke for skivebrems. Til ABS fører vi sensorer, ABS-ringer og ventiler.
 • Fjæring:
  Vårt sortiment av fjæringskomponenter til lastebil og buss, dekker både luftfjæring og stålfjæring. Vi har et spesielt godt utvalg av luftbelger med meget god kvalitet, og dekker også nivåventiler og koblinger for luftfjæring. Til stålfæring dekker vi fjærpakker, u-bolter, foringer, bolter og sjakler.
 • Stag:
  Vårt sortiment dekker reaksjonsstag, triangelstag, stabilisatorstag og reparasjonssett til stabilisatorstag. Vi kan levere stag til alle våre merker.
 • Styring:
  Vi tilbyr et godt utvalg av deler for styring. Sortimentet dekker styrestag og parallellstag, servostyring og servopumper, kingbolter, endeledd, krysskoblinger med mer. Vi kan levere styringskomponenter til alle annerkjente merker.


  Tilbake til toppen
logo bilpark

Ønsker du generell oversikt over hva vi kan tilby?
Besøk vårt katalogområde!

Vårt sortiment av karosserideler til MAN:

 • Karosseri og interiørdeler:
  Vi leverer karosserideler til både lastebil og buss, og har spesielt fokus på utsatte deler. Sortimentet vårt dekker blant annet; støtfanger, grill, hyttehjørner, lykteholdere, innstegskasser, skjermer, spoilere, dører, beskyttelsesplater for motor m.m.
 • Lykter og belysning:
  Lyktene vi tilbyr er ettermarkedsdeler av god kvalitet og vi kan tilby dette til de aller fleste merker. Vi dekker frontlys (hovedlys og blinklys separat eller samlet), baklykter til både kjøretøy og tilhenger, og markeringslys til lastebil, buss og tilhenger.
 • Speil:
  Vi tilbyr komplette sett og enkeltkomponenter av speil til buss og lastebil. Sortimentet dekker; hovedspeil, vidvinkelspeil, nærsonespeil, frontspeil og festeanordninger/ speil armer.
 • Vindusviskere:
  Vi leverer vinduspussere til de fleste buss og lastebilmerker, både med bolt og krokfeste. Produktene er laget i naturgummi og dekket med teflon, sortimentet dekker fra 500 - 1000mm. Vi lagerfører stort sett alltid vindusviskere og har rask levering.


  Tilbake til toppen

Vårt sortiment av deler for Motor og driverk til MAN:

 • Clutch:
  Produktene vi tilbyr holder høy kvalitet, de gir god ytelse over tid og er slitesterke. Våre clutcher har kun høyeste grad av organisk friksjonsmateriale - noe som gir sikrere drift. Vi tilbyr også clutch med keramisk belegg (Sinter clutch).
 • Differensial:
  Ta kontakt for mer informasjon.
 • Eksos:
  Vårt sortiment dekker det meste av eksoskomponenter, vi leverer eksospotter, katalysatorer, eksosrør og diverse tetninger, klemmer m.m.
 • Elektrisk:
  Av elektrisk utstyr leverer vi startere, dynamo, vifter, vinduspussermotorer og div. hendler/ brytere.
 • Filter:
  Vi tilbyr et godt utvalg av filter, og dekker de fleste behov. Vårt sortiment dekker luftfilter, oljefilter, dieselfilter, kupéfilter, lufttørkefilter og hydraulikkfilter. Andre filtertyper kan skaffes ved behov..
 • Girdeler:
  Vi har et godt utvalg av girdeler til MAN.
 • Motordeler:
  Til motor tilbyr vi vannpumper, topplokk, div. pakninger, stempel/ foringer, lager, injektorer, svinghjul m.m.


  Tilbake til toppen