Nettsidekart

Meld deg på vårt nyhetsbrev - klikk her

Din e-postadresse:

Filter

Clutch

Trond Horg Ellingsen AS - tilbyr et godt sortiment av filter, og dekker de fleste modeller og behov.

Vi leverer filter til Scania, Volvo, Iveco, MAN og Mercedes-Benz, m.m.

Et nytt rent filter sørger for at både du som fører og ditt kjøretøy puster bedre, det øker levetiden på motor og hydraulikksystem, og forebygger farlige situasjoner med luftbrems.

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling av varer.

Vårt produktsortiment:

Vårt produktsortiment dekker filter til de fleste behov, vi lagerfører de vanligste modellene for rask levering og skaffer andre filter innen rimelig tid. For full oversikt over hva vi kan tilby, kontakt oss på telefon 69 36 40 00 eller se filterkatalog fra vår leverandør.


 • Luftfilter:
  Et godt luftfilter fjerner støvpartikler, skit og sot fra inngående luft og forhindrer dermed unøvendig slitasje på motor og motorkomponenter. Et nytt og høyeffektivt filter er en liten investering for å øke motorens levetid, og bør derfor byttes regelmessig.
 • Oljefilter:
  Oljefilteret fjernet skit, sot og metallpartikler fra oljen og sørger for at oljen opprettholder sin optimale grad av smøring. Oljefilter bør byttes regelmessig for å opprettholde høy grad av effektivitet, og for å forhindre unødvendig slitasje på motor.
 • Dieselfilter:
  Dieselfilter fjerner støv og rustpartikler, samt vann og fremmedlegmer fra tank. Dieselfilter bør byttes regelmessig for å opprettholde høy grad av effektivitet og forhindre unødvendig slitasje og skade på din motor.
 • Kupéfilter:
  Kupéfilter fjerner eksosgasser, sot, støv og pollen, og sørger for et godt og helsemessig trygt førermiljø, dette gjelder spesielt for alergikere. De besytter sirkulasjonssystemet for aircondition og varmeapparat mot fremmeldegmer og skadelige partikler. Sør for at både du som fører og kjøretøyet puster riktig, bytt filter regelmessig!
 • Tørkefilter/ lufttørkefilter:
  Lufttørkefilter fjerner fukt/ kondens fra trykkluftsystemet og forebygger dannelse av rust på vitale ventiler for bremsesystem og andre luftkretser. Bytt filter regelmessig, i verste fall kan et defekt/ tett filter føre til bremsesvikt.
 • Hydraulikkfilter:
  Hydraulikkfilter fjerner skadelige partikler og forhindrer skade på ventiler og andre komponenter i kretsløpet. Et rent filter sørger for ren olje og et mer effektivt system, bytt derfor filter regelmessig.

  Tilbake til toppen
logo bilpark

Ønsker du generell oversikt over hva vi kan tilby?
Besøk vårt katalogområde!

Hvordan bestille deler?

Vennligst kontakt vårt ordrekontor på telefonnummer 69 36 40 00 for bestilling av varer.

Vi hjelper deg selvsagt også med informasjon om produkter, tilgjengelighet på varer og priser. Eventuelt kan du benytte vårt kontaktskjema.

Se også vår: online delekatalogTilbake til toppen