Nettsidekart

Meld deg på vårt nyhetsbrev - klikk her

Din e-postadresse:

Trond Horg Ellingsen AS

Din leverandør i ettermarkedet.

Historien bak...

Firmaet Trond Horg Ellingsen AS ble etablert i 1968 som et handels- og transportfirma, og fra 1976 gjort om til et aksjeselskap.

Fra midten av 80-tallet endret firmaet struktur hvor salg av slitedeler og byttekomponenter til Mercedes-Benz og MAN ble firmaets hovedgesjeft.

Denne linjen ble fulgt med gode resultater fram til høsten 2010, da Mercedes-Benz konsernet besluttet å stoppet alt salg av originaldeler til det frie ettermarkedet. Da mistet vi over natten vår hovedleverandør gjennom 25 år, og dette medførte en omsetningssvikt på 50% i løpet av kort tid.

En ny retning...

Etter en tenkepause bestemte vi oss for å reorganisere firmaet til å omfatte salg av ettermarkedsdeler til de mest aktuelle lastebil og buss-merker, og ikke bare MAN og Mercedes-Benz.

Vi har brukt tiden til å skaffe oss nye gode leverandører og fører nå slitedeler, karosserideler og byttekomponenter til MAN, Scania og Volvo - samt at vi fremdeles har et godt sortiment for Mercedes-Benz. Til Iveco, DAF og Renault har vi et program med karosserideler, bremsedeler og clutch.

Vi fører og bremsedeler, fjæring, luftkomponenter og nav-deler til aksler for tilhenger.

Nye nettsider!

Per i dag utvikler vi nye, moderne og brukervennlige nettsider som har som mål å gi kundene en rask og oversiktlig orientering om produktene vi leverer. Ny funksjonalitet vil komme fortløpende og vi håper dette vil fungere som et nyttig verktøy for deg som kunde.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å bli en god og servicevennlig partner for våre kunder, og vi tar gjerne imot innspill fra Dere kunder om hva vi kan gjøre for å forbedre nettsidene våre - eller endre i vår organisasjon for å tilfredstille flest mulig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på hva som skjer hos oss fremover.


Velkommen til en hyggelig handel hos Trond Horg Ellingsen AS - din leverandør i ettermarkedet


Firmainformasjon

Trond Horg Ellingsen AS
Organisasjonsnummer: 932 334 356
Seppoveien 67, 1615 FREDRIKSTAD
Telefon: 69 36 40 00, Telefax: 69 36 40 01