Nettsidekart

Meld deg på vårt nyhetsbrev - klikk her

Din e-postadresse:

Nyhetsbrev på e-post

Utsending av nyhetsbrev

Vi sender ved jevne mellomrom ut nyhetsbrev per e-post til våre kunder.

Her informerer vi om produkter og produktnyheter, om kampanjer vi har og generell informasjon om Trond Horg Ellingsen AS, som vi mener er aktuelt for våre kunder.

Registrering/ avregistrering

Klikk her for å melde deg på/ av som mottaker av nyhetsbrev fra Trond Horg Ellingsen AS

Problemer med å melde deg av?

Noen ganger kan det oppstå problemer med avmelding fra vårt nyhetsbrev. Dersom du opplever at du mottar nyhetsbrev fra oss, også etter at du har meldt deg av som mottaker, kan dette ha to årsaker:

 • E-postadressen du har registrert for avmelding er skrevet feil.

  Dette medfører at vi ikke finner e-postadressen i våre register og vi får dermed ikke slettet denne. Det medfører også at vi ikke får kontaktet deg da e-postadressen du har oppgitt ikke virker.
 • E-postadressen du har registrert for avmelding finnes ikke i våre register.

  Dette skyldes vanligvis at det ligger en automatisk videresending fra e-postadressen vi sender til, til din e-postadresse. Altså, den e-postadressen vi sender til, er ikke den samme e-postadressen du mottar nyhetsbrevet fra oss på.

  Ofte blir det lagt inn videresending på e-postadresser når noen f.eks. slutter, firma bytter navn e.l. og man vil forsikre seg om at man fremdeles mottar e-post sendt til adressene som ikke lenger er i bruk.

  En slik automatisk videresending av e-post er noe IT-ansvarlig for ditt firma setter opp. Vi har dessverre ingen måte å kontrollere dette på, og sender da ut nyhetsbrev i god tro om at mottaker ønsker dette fra oss.

  Normalt vil vi forsøke å kontakte deg dersom vi mottar en avregistrering fra en ukjent e-postadresse. På den måten kan vi få oppgitt korrekt e-postadresse som videresender til din e-postadresse, og dermed slette denne.

  IT-ansvarlig for ditt firma har oversikt over hvilke e-postadresser det er registert videresending på.


  Vennligst kontakt webansvarlig hos oss dersom du har problemer med å melde deg av nyhetsbrevet.