Nettsidekart

Meld deg på vårt nyhetsbrev - klikk her

Din e-postadresse:

Ettermarkedsdeler til Scania, Volvo, MAN, Iveco, Mercedes, universaldeler, industri vibrator m.m.

← Hovedmeny til venstre | ↓ Hurtigmeny under

Kategoribanner Volvo

Trond Horg Ellingsen AS - har siden midten av 80-tallet drevet med salg av slitedeler og byttekomponenter til tunge kjøretøy. Vi har i dag et godt opparbeidet leverandørnettverk i utlandet, mye produktkunnskap, gode priser og et godt renomé.

Vårt produktsortiment:

Vi leverer et stort spekter av ettermarkedsdeler til Scania, Volvo, MAN og Mercedes-Benz - buss og lastebil. Vi tilbyr også et begrenset sortiment av deler til Mercedes-Benz personbil.

I tillegg tilbyr vi deler til karosseri, brems og clutch for Iveco, DAF og Renault, og akseldeler for tilhenger. Vi har opparbeidet oss et spesielt godt sortiment på luftbelger, og lagerfører belger til de fleste kjøretøy.

Vi har mye på lager og skaffer det meste på kort tid. Velkommen til en hyggelig handel!


logo bilpark

Ønsker du generell oversikt over hva vi kan tilby?
Besøk vårt katalogområde!

Vårt reservedelskonsept "Rundt hjulet":

Konseptet innholder slitedeler til brems, clutch, luftfjæring, akseloppheng og styring. Vårt mål er at Trond Horg Ellingsen AS skal være sterkest på disse områdene, og tilby våre kunder de beste produktene til riktig pris.

Noe for alle - universaldeler:

Vi tilbyr et stort antall universaldeler som vinduspussere, silikonslanger, smarte løsninger som hjumutterindikator og antihevert-innsatser.

Se vårt utvalg her.

Vi har også et godt sortiment av industri-vibrator til tipplan, skuffer og dumpere. Les mer om vibrator...

Hvordan bestille deler?

Vennligst kontakt vårt ordrekontor på telefonnummer 69 36 40 00 for bestilling av varer. Vi hjelper deg selvfølgelig også med informasjon om produkter, priser og tilgjengelighet på varer. Eventuelt kan du benytte vårt kontaktskjema.

Se også vår: online delekatalog