Nettsidekart

Meld deg på vårt nyhetsbrev - klikk her

Din e-postadresse:

Våre vilkår

Betalingsvilkår ved faktura

Vi praktiserer 14 dagers betalingsfrist for alle våre faktureringskunder, med mindre annet er avtalt på forhånd. Ved forsinket betaling beregnes 1,5 % rente per påbegynt mnd. Selger har salgspant i leverte varer i henhold til pantelovens §3.

Alle kunder som ønsker å betale med faktura, vil bli kredittsjekket ved første fakturering.

Reklamasjon

Reklamasjoner må skje snarest, og senest innen 14 dager etter at varen er mottatt. Kunde har selv undersøkelsesplikt ved mottak av varen.

Retur av varer

OBS!

Kontakt alltid Trond Horg Ellingsen AS i forkant av retur.

Feilbestilt vare

Ved retur av feilbestilt vare må kunde selv dekke returkostnader, det påløper et returgebyr på 25% av varens verdi/ minimum kr. 500. Kunde er ansvarlig for at varen returneres med egnet transportmetode, og fram til den er mottatt hos Trond Horg Ellingsen AS sitt lager.

Varen må returneres i den stand og mengde den ble mottatt, kompensasjon for skader og eventuell slitasje på delen vil bli trukket fra. Resterende beløp blir så kreditert kunde.

Feilsendt vare

Ved feilsendt vare fra oss, dekker Trond Horg Ellingsen AS returkostnadene og det blir ikke belastet returgebyr.

Dette forutsetter at varen returneres i den stand og mengde den ble mottatt. Dersom det har oppstått skader eller slitasje på delen som følge av kundes håndtering, blir kompensasjon for dette trukket fra før resterende beløp krediteres kunde.

Spesialtbestilte deler

Spesialbestilte varer tas ikke i retur!

Pant

På byttekomponenter blir det fakturert en pant i tillegg til prisen. Panteprisen blir kreditert ved retur av godkjent emne.

Generelle vilkår

Varesortiment

Delenummer med endelsen "-TE" er ikke originale deler, men ettermarkedsdeler.

Forbehold

Vi tar forbehold om at det kan oppstå feil i tekst, produktinformasjon og lagerstatus på våre nettsider. Er det ting du lurer på får du alltid best informasjon ved å kontakte oss direkte.