Om oss

Kort om

Trond Horg Ellingsen AS

Trond Horg Ellingsen AS leverer alt fra slitedeler til byttekomponenter for lastebil og buss. Vi har spesialisert oss på ettermarkedsdeler til de mest aktuelle svenske og tyske buss- og lastebilmerkene, som innbefatter Scania, Volvo, MAN og Mercedes.

THE AS har i dag et godt opparbeidet leverandørnettverk i utlandet, sterk produktkunnskap, gode priser og et godt renommé. 

Våre lokaler ligger 15 km nord for Fredrikstad, ca. 3 minutter med bil fra E6 i Østfold. Vi dekker hele Norge på en rask og prisgunstig måte.

Bredt produktspekter

Vi har våre egne agenturer, avtaler og relasjoner til en stor andel av Europa-baserte produsenter. Dette gir oss muligheten til fleksibilitet og bredt sortiment i vareutvalget for å kunne være en god leverandør for alle typer kunder.

Sterk kompetanse

Våre ansatte er dedikerte og har lang erfaring i bransjen.  

Vår

Historie

Firmaet Trond Horg Ellingsen AS ble etablert i 1968 som et handels- og transportfirma, og fra 1976 gjort om til et aksjeselskap. Fra midten av 80-tallet endret firmaet struktur hvor salg av slitedeler og byttekomponenter til Mercedes-Benz og MAN ble firmaets hovedgesjeft. Fra 2010 utvidet firmaet satsningsområde til å omfatte salg av ettermarkedsdeler til de mest aktuelle lastebil og bussmerker, ikke bare Mercedes og MAN.